Agenda

Notícies

 “Els Sabers de les dones”

El proper dia 14 de desembre, a l’Espai Francesca Bonnemaison, es farà la presentació dels audiovisuals  sobre  la jornada “Els Sabers de les dones”

Si voleu venir,  ho heu de comunicar a l’Associació.  Anirem en tren. Properament comunicarem l’hora de trobada.

http://observatorid@observatoridelesdones.org.

 

Agenda DONES AL DIA,

L’Institut Català de les Dones té a la vostra disposició l’agenda DONES AL DIA, Es tracta d’una eina orientada a fomentar la participació social de les dones que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les dones.  podeu consultar-la en l’adressa

 http://www14.gencat.cat/icdones_agenda

18 octubre 2013

Acto No te olvido contra la violencia de género 2013

  La Asociación Violeta esta organitzant l’ acte “No te olvido” en homenatge a les dones s assassinades durant el darrer  any  per violència masclista . En aquest  2013 es celebrarà  el Dissabte  23 de Novembre a les 18h. a la Plaça del Mercat de las Planes.  

3 juliol 2013

SER DONA AVUI

Fins al mes de setembre podeu veure al Museu Marítim de Barcelona l’exposició de fotos sobre “SER DONA AVUI”, us la recomanem.

31 maig 2013

La salut emocional de les dones

El divendres ens vam trobar a la Sala Camèlies de la Biblioteca Mercè Rodoreda per visionar la pel•lícula “LAS MUJERES DE VERDAD TIENEN CURVAS” . La Neus Pociello va parlar a partir del contingut de la pel•lícula, de la vivència que tenim les dones dels canvis fiscs per els que passem a llarg de la […]

9 abril 2013

V NIT DE CONTES EL DIA 26 D’ ABRIL

El dia 26 d’abril a les 21.30h, dins les activitats de primavera, es farà al Casal de Joves El Bulevard una trobada per llegir contes i poemes. Us convidem a participar aportant vosaltres mateixes algun poema o conte o bé llegir algún de la Joana Raspall aprofitant que farà 100 anys.

21 febrer 2013

SOPAR DE DONES 8 de març

El Sopar de Dones que se celebra tradicionalment al poliesportiu del carrer del Mig i que aplega centenars de dones de la ciutat, en una nit festiva i reivindicativa. Serà el 8 de març a les 21.30 hores.

8 febrer 2013

Eines contra la violència maclista

La confederació d`Associacions Veïnals farà a Sant Joan Despí a partir del proper 25 de febrer un curs de formació en la lluita contra la violència de gènere. La conferència inaugural es farà a l`Àrea de serveis a la Persona el dia 18 de febrer a les 18 hores.